Üdvözöljük a

Ki kapja az év Mesterek Mestere díját? | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ki kapja az év Mesterek Mestere díját?

Szerző: Páncél Alexandra | 2018. október 2.

Maximálisan elégedett a felújítás vagy építkezés eredményével? Önnek van a legjobb, legmegbízhatóbb szakembere? Olyan lett otthona, mint amit megálmodott, és ez szakemberének köszönhető?

Ha így van, akkor nevezze Őt a Mesterek Mestere díjra!

Mindenütt azt olvasni, hogy súlyos szakemberhiány van ma az építőiparban, és a jó szakember megtalálása óriási gondot okoz.
Mert ugye megrendelő és megrendelés van, szakember, és főleg jó szakember egyre kevesebb…

A Mesterek Mestere díjat 2015-ben hozta létre a Mapei Kft. azzal a céllal, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó szakembereket, és ezt ki sem tudhatná jobban egy szakemberről, hogy valóban ilyen-e mint Ön, az egyik korábbi elégedett megrendelője.

Éppen ezért változtattunk a díjon a korábbihoz képest, mert az elmúlt években a szakemberek pályázhattak, viszont az idei változásnak köszönhetően Ön, mint megrendelő nevezheti a díjra a szakemberét.

Keressük az ország legjobb építőipari mesteremberét, aki számos tökéletes referenciával, és olyan elégedett megrendelővel rendelkezik, mint ön.
Ha megmutatná ország-világnak, hogy mire képes az önnél dolgozó óriási tapasztalattal, és szaktudással rendelkező szakember, akkor nevezze erre a díjra.

 

A részletes pályázati kiírás itt olvasható.

További információ: Mapei Kft.

Kiíró: Mapei Kft.
Beadási határidő: 2018. 11. 01.