Üdvözöljük a

Szállásajánlatok / Hotels | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szállásajánlatok / Hotels

alt

Hotel Palatinus

 Pécs történelmi belvárosának szívében, a főtér mellett, üzletek és éttermek szomszédságában. Tökéletes kiindulópont Pécs felfedezéséhez. Különleges hangulatú, szecessziós épület, lenyűgöző hallal és art-nouveau remekművekkel.

http://www.danubiushotels.hu/hu/szallodak/magyarorszag/pecs/hotel_palatinus 

 

 

 

Hotel Corso

 

A pécsi szállodák sorában, az új, keleti kulturális városközpont szívében nyitotta meg kapuit a Corso Hotel Pécs**** 2010 májusában, mint a város legújabb és legmodernebb, négycsillagos szállodája. Tökéletes kiindulópontot jelent az üzleti utazók és városlátogató turisták számára egyaránt.

http://corsohotel.hu/

 

Hotel Makár Sport & Wellness

A Hotel Makár Sport & Wellness mediterrán zöldövezetben, az egyetemi klinikák szomszédságában, a pécsi történeti belvárostól 2200 m távolságra található. A szokásos városi szállodai szolgáltatások kibővültek, a hotelhez sportcentrum is kapcsolódik.

http://hotelmakar.hu/

 

Laterum Hotel Pécs

A 220 férőhelyes három illetve négycsillagos hotel, kitűnő étteremmel, I. osztályú rendezvényteremmel, és wellness szolgáltatással rendelkezik.

http://www.laterum.hu/

 

Art & Fit Hotel Kikelet Pécs

A Mecsek-hegység egyik legszebb részén, - közvetlenül Pécs belvárosa fölött, mindössze 5 percnyi autóútra a főtértől - található a magyar mediterrán vidék egyik legszebb szállodája, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre.

http://www.hotelkikelet.hu/kiemelt.php

 

Hotel Arkadia Pécs

 A Hotel Arkadia 2010 nyarán nyitotta meg kapuit Pécs belvárosában. Központi elhelyezkedéséből adódóan Pécs megújult főtere - a Széchenyi tér - csak pár lépésre található, az ismert nevezetességek és látnivalók egy kellemes sétával megközelíthetők, így ideális szálláshelye a várost felfedezni kívánó vendégeknek.

http://www.hotelarkadiapecs.hu/

 

Millenium Hotel

 A Hotel Millennium immár 10 éve várja a pihenni és feltöltődni vágyó utazókat Pécs szívében, közvetlenül a történelmi Belváros fölött, néhány perces sétára a Széchenyi tértől és Világörökségi helyszínektől.

http://www.hotelmillennium.hu/

 

Boutique Hotel Sopianae

A Budget Hotel Sopianae Pécs városközpontjában helyezkedik el. Építészete és kialakítása ellentétre épül - a kívül műemlék jellegű épület belsőépítészete a modern vonulatot tükrözi.

http://hotelsopianae.hu/hu/