Üdvözöljük a

EVLIA Projekt - Helyzetjelentés | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

EVLIA Projekt - Helyzetjelentés

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina| | 2013. február 22.

Folyamatos a munka a kommunikációs munkacsomagban: kommunikációs és disszeminációs terv, arculat, web dizájn, szóróajándékok, workshop…
 

Minden nemzetközi EU-s projektnek része a kommunikációs és disszeminációs munkacsomag, mely végrehajtásának koordinálását az EVLIA projekt esetében a PBKIK végzi.

A munkacsomag feladata a projekt számára egy kommunikációs és disszeminációs terv kidolgozása, a projekt kommunikációs elemeinek megtervezése és kivitelezése, valamint helyi workshopok szervezése a projekt célcsoportja és a sajtó számára.

A kommunikációs és disszeminációs terv célja, hogy közös dizájnt hozzon létre a projekt számára, meghatározza a projekt végrehajtása alatt használható elemeket és információcsatornákat a célcsoportok legszélesebb körű elérése érdekében. A terv draftja már elkészült és hamarosan elfogadásra kerül a végleges verzió is.
Az önkéntes kamarai tag, Creamotív Kft. közreműködésével elindult az arculat kidolgozása is (pl.: logó, web design, szóróanyagok tervei stb.). Az arculati kézikönyv végleges formája angol nyelven mindenki számára elérhető lesz majd a projekt honlapján. Az arculattal párhuzamosan a szintén önkéntes kamarai tag, Wawona Kft. fejleszti a projekt honlapját, mely áprilistól lesz majd elérhető. A projekthez kapcsolódó szóróajándékok beszerzése is elindult. A beérkezett árajánlatok hamarosan értékelésre kerülnek.
A projekt első hivatalos magyarországi rendezvénye egy workshop lesz, ahol bemutatjuk a projektet a sajtó és a célcsoportok számára, valamint kiválasztásra kerülnek a munkacsoportok résztvevői. A rendezvény március végén kerül megrendezésre, melyről később részletes tájékoztatást fogunk adni.