Üdvözöljük a

Seed Money Facility pályázati lehetőség | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Seed Money Facility pályázati lehetőség

Szerző: Biró Sarolta | 2017. november 2.
Cimkék: pályázat

A Seed Money Facility egyike azon közvetlen pénzügyi támogatási rendszereknek, amelyeket a Duna Transznacionális Program (DTP) támogat a stratégia célok eléréséhez, és amelyet közvetlenül a DTP Irányító Hatósága / Közös Titkársága vezet.

Célja, hogy támogassa az EUSDR (EU Strategy for the Danube Region) azaz EU-stratégia a Duna régióra vonatkozó, egyik kiemelt területére kiterjedő, komplex stratégiai projektek kidolgozását.

Az SMF a projektötletek kidolgozására és előkészítésére nyújt támogatást a további pályázat benyújtásához. A jelentkezése 2017. október 2-án nyitották meg, a pályázatok benyújtási határideje 2017. december 7.

Fontos kiemelni, hogy a pályázati anyag részeként egy Megfelelési Nyilatkozatot (Declaration of Alignment) is csatolni kell, amit a projekt témájától függően a megfelelő, úgynevezett EU Strategy for the Danube Region Priority Area Coordinators (EUSDR PAC), azaz  EU-stratégia Duna régióra vonatkozó kiemelt területének koordinátora állít ki.

Azért, hogy a nyilatkozatok időben elkészüljenek, a koordinátorok is megadtak egy 2017. novemberi határidőt, mely a felhívás weboldalán lévő táblázatban került összefoglalásra – így tehát nem csak a decemberi határidőt kell szem előtt tartani.

A projektek költségvetése maximum €50 000, amelyből az EU 85%-ot támogat. A nyertes projekteknek 12 hónapos időtartam áll majd rendelkezésre a megvalósításra.

 

További információ, valamint a kiemelt területekre vonatkozó koordinátor által meghatározott beadási határidők az alábbi linken találhatók:

http://www.interreg-danube.eu/calls/calls-for-proposals/seed-money-facility-call

Kiíró: Interreg Danube Transnational Programme
Közzététel időpontja: 2017. 10. 02.
Beadási határidő: 2017. 12. 07.
Kapcsolódó anyagok: