Üdvözöljük a

InnoEnergy | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

InnoEnergy

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2017. február 23.
Cimkék: pályázat

Fontos a vállalkozásának a fenntartható energiagazdálkodás és ehhez kapcsolódóan innovatív üzleti ötlete is van? Tegye próbára termékét vagy szolgáltatását az Innoenergy pályázatán, ahol befektetőkre tehet szert és tanácsoadáson is részt vehet!

A szervezet 6 éve kínál befektetési lehetőséget "Innovation Projects" név alatt mindazon kipróbált technológiákra épülő üzleti koncepcióknak, melyek elősegítik a jövő fenntartható energiagazdálkodás megteremtéséhez.

Sikeres pályázókat Európát átszelő szakértői és üzletember hálózat támogatja a technológiájuk, termékük piacra juttatásában. 2011 óta 1,2 milliárd EUR értékű projektben 147 millió EUR értékű befektetéssel vett részt az InnoEnergy, a fennmaradó összeget a partnerek finanszírozták. Több mint 250 partner részvételével 78 termék piacra vitele történt meg, melyekből a jelenlegi értékesítési előrejelzések szerint 3 milliárd EUR bevételt várnak.

Idén először egy rövid kérdőív is segíti a jelentkezőket, hogy jelentkezésük egyszerűbb és gyorsabb legyen. A most megnyílt befektetési forduló 2017. április 7-ig áll nyitva az érdeklődők számára, melyre, itt lehet regisztrálni.

 

További információk:

InnoEnergy Point of Contact Magyarország

Dervalics Ákos (30/378-4396, akos.dervalics@gmail.com)

Innovation Projects pályázatok kapcsolat és támogatás

Fazekas Esztella (30/983-3120, esztella.fazekas@bayzoltan.hu).

Kiíró: Innoenergy
Beadási határidő: 2017. 04. 07.
Kapcsolódó anyagok: