Üdvözöljük a

Eures Consulting Kft. | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Eures Consulting Kft.

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2014. március 25.
Cimkék: pályázat

Pécs
info@euresconsulting.hu
06 70 3637 680

Cégünk, az Eures Consulting KFT. 2008-ban alakult, székhelyünk Pécsett a Felsőmalom u. 1. szám alatt található. Jelenleg két fő teljes munkaidős foglalkoztatottal tevékenykedünk. Munkánkat több külsős szakember is segíti, az adott szakterületi igények függvényében.  A Kft. létrehozását követően sikerült olyan tendereket elnyernünk, amelyek megalapozták cégünk sikerességét. Számos kisebb projektünk mellett, kiemelendő a Pelso Management Kft.-, a Gemenc valamint- Kapos Volán Zrt-vel a közösségi közlekedés fejlesztéséért kötött szerződéseink teljesítése. A fent említett pályázatok együttes összege meghaladja a 2 milliárd forintot. Vállalkozásunk gazdasági tanácsadást nyújt.

Elsődleges célpiacunk a kis- és középvállalkozások, valamint önkormányzatok, melyek minden irányú fejlesztési igényét segítjük. Jelentős pozitív tapasztalataink vannak gazdasági, környezetvédelmi, turisztikai és közlekedésfejlesztési projektekben is. Alapelvünk, hogy csak olyan projektekben veszünk részt, amelyek tartalmilag és pénzügyileg egyaránt megvalósíthatók.

 

Tapasztalatok

 

GOP, DDOP (vállalkozásfejlesztés, turisztika), TÁMOP, TIOP

Referenciák

 

  • DDOP-5.1.2/B-09-2009-0001 jelű „Közösségi közlekedés színvonalának emelése a Kapos Volán Zrt. és a Gemenc Volán Zrt. együttműködésével” Projekt összköltség: 744.610 EFt;
  • DDOP-1.1.1/F-09-2009-0024”Pelso Management Kft. barnamezős iparterület fejlesztése” Projekt összköltség: 990.617 EFt.