Üdvözöljük a

Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! - Megyei Információs Napok | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! - Megyei Információs Napok

Szerző: Prókai Csaba | 2017. január 9.

A hazai kkv-k jelentős lemaradásban vannak a digitális eszközök használatában európai versenytársaikkal szemben. A projekt célja, hogy olyan szemléletformáló tevékenységet végezzen, amelynek eredményeként a kkv-k megszabadulnak az informatikai eszközökkel szembeni fenntartásaiktól, meggyőződhetnek arról, hogy a vállalkozás életében a korszerű eszközök bevezetése a gazdaságosabb működést szolgálja, és ezáltal ledolgozzák a digitalizáció területén lévő hátrányukat, fokozzák versenyképességüket. Továbbá segítséget kapjanak ahhoz, hogy milyen pályázati források bevonásával tudnak elindulni a fejlődés irányába.

A gyakorlatban ez olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását jelenti egy cég életében, amelyek kiváltják a hagyományos papíralapú feladatvégzést, vagy a meglévő – korszerűtlenné vált – informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

A projekt által nyújtott kedvezményekről és lehetőségekről ad tájékoztatást a pécsi két Információs Nap, amelyek a megyében a vállalkozások számára szervezett 6 rendezvényből álló sorozat állomásai. A rendezvények közvetlen kapcsolatépítési lehetőséget is biztosít az érdeklődők számára.
A két rendezvény programja eltérő.

A rendezvények helyszíne: Pécsi Kereskedelmi Központ (7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.)
Időpontja: 2017. január 25. és január 26.
Regisztráció: 9 órától
Első előadás kezdete: 10 órától

A dátum alatti linken lehet regisztrálni.

Vegyen részt Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt információs napján!


A rendezvény díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, minél hamarabb regisztráljon, mivel a helyszín befogadóképességének elérésekor a regisztráció lezárul!

Csatolt állományok: