Üdvözöljük a

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
 

Szállítani, okosan, hatékonyan és szabályosan

2016. december 7.

Több, mint 20 fő résztvevő és 7 előadó részvételével nagysikerű szakmai nap zajlott le kedden a kamarában a szállítás, szállítmányozás témaköreiben.

Munkavédelmi nyílt nap – a dolgozók védelmében

2016. március 24.

altA kormányhivatal munkavédelmi szakértői és meghívott előadók adtak tájékoztatást közel hatvan vállalkozás képviselőinek az iparkamara szervezésében.

Mesteri összefogás az autóiparban

2016. március 1.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Oktatási Központja és szakképzési osztálya autóipari mesterklubot szervez, melynek alakuló ülése március 9-én lesz. A rendezvényre a megyében működő, autóipari szakmákban (autószerelő, autóelektronikai műszerész, autótechnikus, karosszérialakatos, járműfényező) gyakorlati képzést folytató vállalkozók és vállalkozások képviselőit és gyakorlati oktatóit várják a szervezők.

Adófórum - Évközi és jövő évi adóváltozások I.

2015. szeptember 8.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Adóklubja adófórumot szervez a NAV szakembereinek tájékoztatóival  szeptember 8-án.

EKÁER a gyakorlatban - ÚJ IDŐPONT

2015. február 24.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Adóklubja adófórumot szervez a NAV munkatársainak előadásában 2015. március 5-én az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerről és változásairól.

Tájékoztató az EKAER rendszerről

2014. december 15.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Adóklubja szervezésében adófórumot szervez a NAV munkatársának előadásában 2015. január 13-án.

Képzés a Google szolgáltatásainak hasznosítására

2014. szeptember 25.

Hétköznapjainkban egyre növekvő hangsúlyt kapnak a partnerekkel való szoros, online együttműködések és a munkatársak csoportokban végezhető online feladatai. A versenyképes legjobb gyakorlatok terjesztése érdekében Kamaránk képzést szervez a Google Inc. népszerű online szolgáltatásainak vállalkozások számára is produktív felhasználására.

Borkultúra – képzés a kamarában

2014. július 3.

A sikeres üzletkötések jelentős százaléka nem a tárgyalóasztalnál, hanem fehér asztal mellett valósul meg, hiszen a bor a lélek és így az üzleti magatartás tükre is. Az éttermi viselkedéskultúra vagy borismeret ugyanúgy hozzátartozik az alapvető üzleti műveltséghez, mint az öltözködés kultúrája vagy a tárgyalástechnika. Vegyen részt Ön is a kamara által szervezett kurzuson, ahol akár új üzletfeleket is megismerhet!

Gyártok, forgalmazok, szállítok

2016. október 14.

Kapott már bírságot szállítmányozás során? Szállítana az EU-n kívül? Kiállít és visszahozná termékét vámfizetés nélkül? Ezekre a kérdésekre is választ kap a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szállítmányozás szakmai napján 2016. november 9-én.

Hivatásos gépjárművezető képzés

2016. március 23.

altAz Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: OFA) közhasznú szervezet, célja a foglalkoztatás és munkahelymegőrzés elősegítése, innovatív foglalkoztatási formák támogatása, a foglalkoztatást, a munkaerő-piaci integrációt szolgáló programok, projektek végrehajtása (bővebben: www.ofa.hu).

Erősáramú szakképzés helyzete Baranyában - fórum

2016. február 24.

Fórum a megyei erősáramú szakképzésről, a szakképzett emberi erőforrás szükségletekről és problémákról, az utánpótlás nevelésről, a pályaorientációról és a szakmai továbbképzésről. 

Adófórum - 2015 - INGYENES

2015. március 9.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Adóklubja adófórumot szervez a NAV szakembereinek tájékoztatóival  április 8-án.

EKÁER a gyakorlatban 2015 - 2. rész

2015. január 15.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Adóklubja adófórumot szervez a NAV (VÁM) munkatársának előadásában 2015. január 29-én az újonnan bevezetésre kerülő Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerről.

Fórum a jövő évi adóváltozásokról

2014. november 5.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Adóklubja szervezésében adófórumot szervez a NAV munkatársainak előadásában 2014. november 25-26-án.

Fórum az online pénztárgépekről, és azok ellenőrzéséről

2014. szeptember 2.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Adóklubja szervezésében adófórumot szervez a NAV munkatársainak előadásában 2014. szeptember 24-én.

Haladó facebook marketing megoldások

A képzés célja, hogy egy átfogó képet, ismeretet adjon arról, hogyan érdemes a közösségi felületeken kampányokat indítani, milyen lehetőségek vannak és hogyan járjanak el a hatályos szabályoknak megfelelően egy kampány során illetve hogyan kezdjék meg a hirdetések létrehozását, hogyan állítsák be hirdetési fiókjukat, hogyan hozzanak létre megfelelően FB hirdetéseket.A képzést Lévai Richárd Online marketing specialista tartja.