Üdvözöljük a

Őszi vásár - Székelyudvarhely | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Őszi vásár - Székelyudvarhely

Szerző: Hullmann Eszter | 2014. augusztus 5.

A Székelyudvarhelyi nemzetközi általános Kiállítás és Vásár főként a város és környéke gazdasági életének fellendítését hivatott szolgálni. E folyamatba bekapcsolódás magyarországi cégek, vállalkozók számára is lehetőségeket kínál, így jelentős exportőreink, továbbá a kis- és középvállalkozásaink egyik fő útvonala változatlanul Hargita megyébe vezet, ahol is munkatársaink immár két évtizede vesznek részt a magyarországi és a székelyföldi cégek, vállalkozók gazdasági-üzleti kapcsolatainak alakításában.

A 2014. október 2. és 5. közötti Őszi Vásár ígéretes rendezvény azok számára, akik megbízható forgalmazó megtalálásának reményében érkeznek a Székelyföldre.

Onnan – a földrajzi elhelyezkedés révén – az ország bármely pontja nehézségek nélkül megközelíthető.

A számos szakterületről érkező, 2200 négyzetméteres területet elfoglaló hozzávetőleg 100 cég a helyi szervezők várakozása szerint húszezer látogatóra számíthat, akiknek egyötöde szakmai érdeklődő.

A sportcsarnokban és környezetében zajló kiállítás szervesen összekapcsolódik a szabad téri egyéb gazdasági- kereskedelmi, kulturális-szórakoztató rendezvényekkel.

 

A Székelyudvarhelyi Őszi Vásár tematikája, a térség gazdasági értékeihez igazodik. Így tehát a témakörök: Textilipar - Mezőgazdaság-élelmiszeripar – Építő- és építőanyagipar - Gépipar – Technika –Márkaképviseletek az autó-kereskedelem területéről - Szabadidő, utazás – Kézművesség.

Helyszín: Székelyudvarhely
Időpont: 2014. 10. 02. 00:00 - 2014. 10. 05. 00:00
Jelentkezés határideje: 2014. 09. 02. 00:00