Üdvözöljük a

Miniszterelnöki üzleti delegáció - Mongólia | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Miniszterelnöki üzleti delegáció - Mongólia

Szerző: Nagy Eszter | 2016. január 4.

Orbán Viktor miniszterelnök úr hivatalos látogatást tesz Mongóliába 2016. január 24-26. között. Az Ulánbátorban megrendezésre kerülő üzleti programokra Miniszterelnök Urat a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) által szervezett üzleti delegáció kíséri el.

Az üzleti delegációban való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az utazás, a szállás és a kint tartózkodás költségei a résztvevőket terhelik. A kiutazás különgéppel történik a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről.

 

Az üzleti delegáció programjának véglegesítése zajlik.

 

A program valamint az utazás részleteiről és költségéről a regisztrált résztvevőket az MNKH tájékoztatja.

 

Az MNKH a tervezett üzleti fórumon workshop-pal egybekötött kétoldalú üzleti tárgyalásokat szervez, amelyen lehetőséget ad saját termékek bemutatására. A termékek kiszállításához az MNKH kamionos kiszállítást biztosít, a szállítás térítésmentes. A termékek szállításának várható időpontja 2016. január 11. Amennyiben élni kíván a termékbemutatás lehetőségével, kérjük ezt a regisztrációs űrlap erre létrehozott pontján jelölje, feltüntetve a termékkel kapcsolatos paramétereket.

 

Tájékoztatjuk, hogy 2016. január 1 -jétől a diplomata és szolgálati útlevelek birtokosai kivételével megszűnik a vízummentes beutazás lehetősége, így a rövidtávra beutazó magyar állampolgároknak vízumot kell kérelmezniük Mongólia magyarországi Nagykövetségén. Az útlevélnek a tervezett beutazástól számítva legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

 

Az alul megadott webcímen keresztüli regisztrációt követően, kérjük küldje meg útlevelének beszkennelt másolatát a következő email címre: mongoliame@tradehouse.hu. A beszkennelt útlevélre a vízumügyintézés során lesz szükség. A vízum ügyintézéssel kapcsolatos további információkról az MNKH a későbbiekben küld tájékoztatást.


Amennyiben részt kíván venni az mongol üzleti delegációban, kérjük, hogy részvételi szándékát az online jelentkezési lap kitöltésével szíveskedjék jelezni legkésőbb 2016. január 5. 17:00 óráig.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelentkezések végleges visszaigazolása az üzleti delegációban való tényleges részvételről a későbbiekben történik. Ha bármilyen kérdése felmerülne a rendezvénnyel kapcsolatban, írjon a mongoliame@tradehouse.hu email címre.

Helyszín: Mongólia, Ulánbátor
Időpont: 2016. 01. 24. 00:00 - 2016. 01. 26. 00:00
Jelentkezés határideje: 2016. 01. 05. 17:00