Üdvözöljük a

Miniszterelnöki üzleti delegáció - Indonézia | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Miniszterelnöki üzleti delegáció - Indonézia

Szerző: Nagy Eszter | 2016. január 4.

Orbán Viktor miniszterelnök úr hivatalos látogatást tesz Indonéziába 2016. február 1-4. között. A Jakartában megrendezésre kerülő üzleti programokra Miniszterelnök Urat a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) által szervezett üzleti delegáció kíséri el.

Az üzleti delegációban való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az utazás, a szállás és a kint tartózkodás költségei a résztvevőket terhelik. A kiutazás különgéppel történik a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről.


Az üzleti delegáció programjának véglegesítése zajlik.

 

A program valamint az utazás részleteiről és költségéről a regisztrált résztvevőket az MNKH tájékoztatja.

 

A diplomata és szolgálati útlevelek birtokosai kivételével a beutazó magyar állampolgároknak vízumot kell kérelmezniük Indonézia magyarországi Nagykövetségén. Az útlevélnek a tervezett beutazástól számítva legalább 180 napig érvényesnek kell lennie. Az alul megadott webcímen keresztüli regisztrációt követően, kérjük küldje meg útlevelének beszkennelt másolatát a következő email címre: indoneziame@tradehouse.hu. A beszkennelt útlevélre a vízumügyintézés során lesz szükség. A vízum ügyintézéssel kapcsolatos további információkról az MNKH a későbbiekben küld tájékoztatást.

 

Amennyiben részt kíván venni az üzleti delegációban, kérjük, hogy részvételi szándékát az online jelentkezési lap kitöltésével szíveskedjék jelezni legkésőbb 2016. január 5. 17:00 óráig.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelentkezések végleges visszaigazolása az üzleti delegációban való tényleges részvételről a későbbiekben történik.

 

Ha bármilyen kérdése felmerülne a rendezvénnyel kapcsolatban, írjon az indoneziame@tradehouse.hu email címre.

Helyszín: Indonézia, Jakarta
Időpont: 2016. 02. 01. 00:00 - 2016. 02. 04. 00:00
Jelentkezés határideje: 2016. 01. 05. 17:00