Üdvözöljük a

Meghívó „Energy Sector in EU External Aid Programmes” szemináriumra | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Meghívó „Energy Sector in EU External Aid Programmes” szemináriumra

Szerző: Hullmann Eszter | 2014. október 28.

A szeminárium azoknak a vállalatoknak és szervezeteknek szól, melyek érdeklődnek uniós források társfinanszírozásával harmadik országokban (Törökország, Ukrajna, a Nyugat-Balkán államai, Moldova, Fehéroroszország, a kaukázusi köztársaságok, stb.) megvalósuló projektek végrehajtása iránt.

A szeminárium keretében az Európai Bizottság szakértői adnak áttekintést az EU külkapcsolati eszközei alatti, ágazatspecifikus fejlesztési projektekben rejlő lehetőségekről és a pályázást érintő legfontosabb gyakorlati tudnivalókról. A rendezvény során közvetlen konzultációra nyílik lehetőség az Európai Beruházási Bank (EIB), valamint az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) szakértőivel, illetve a plenáris részt követően lehetőség lesz külföldi cégekkel, szervezetekkel - köztük az uniós tendereken való indulásban nagy tapasztalatot szerzett vállalatokkal – kétoldalú megbeszéléseket folytatni, amely kiváló alkalmat jelenthet a potenciális partnerek feltérképezésére. Ehhez a tárgyaló partner előzetes bejelölése szükséges a szeminárium honlapján (www.sectorseminars.eu). Magyar vállalatokon kívül várhatóan a következő országokból érkeznek majd résztvevők: Ausztria, Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Belgium, Csehország, Hollandia, Spanyolország, írország, Olaszország, Portugália, Svédország, Lengyelország, Görögország és Litvánia.

 

A tájékoztatás várhatóan az EU 2014-2020 közötti költségvetési keretében előirányzott, energiaellátással kapcsolatos fejlesztési projektek végrehajtására irányuló felhívások további időzítésére is kiterjed, ami az ágazatban aktív magyar vállalatok és szervezetek számára is üzleti lehetőségekkel kecsegtet.

 

A szeminárium részvételi díja 175 EUR.

 

Az összeg nem tartalmazza a szállás- és utazási költségeket. Az utazás tervezéséhez figyelmébe ajánljuk a WizzAir (www.wizzair.com), a Ryanair (www.ryanair.com) és a Brussels Airlines (www.brusselsairlines.com) légitársaságok honlapját.

Szállás tekintetében lehetőség van a rendezvény helyszínét adó Bloom Hotelben (Rue Royale 250, 1210 Brussels, https://reservations.ihotelier.com/onescreenGroup.cfm?hotelID=6500) is szobát foglalni már 145 EUR / éjszaka áron; a szobafoglalásnál szíveskedjen jelezni a szálloda felé a szemináriumon való részvételt (a részvételi kód: SECT271114).

 

Igény szerint lehetőség nyílik a magyar résztvevők számára személyes konzultációkra a témában illetékes, Brüsszelben - EU-s intézményekben vagy azok mellett - dolgozó magyar szakértőkkel a szeminárium másnapján, november 28-án délelőtt. Kérjük szíveskedjen előzetesen jelezni, amennyiben érdeklődik a másnapi magyar nyelvű konzultációkon való részvétel iránt.

 

A szeminárium munkanyelve: angol.

Jelentkezés, részletes program és további információ: www.sectorseminars.eu

 

Jelentkezési határidő 2014. október 31.

A részvételi díj átutalásának határideje 2014. november 5.

 

Részvétellel kapcsolatos kérdése esetén szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségek egyikén:


E-mail: business.bxl@mfa.gov.hu

Tel: +32 2 343 5044

 

Meghívó és részletes program a mellékletben található.

Helyszín: Brüsszel
Időpont: 2014. 11. 27. 08:00 - 2014. 11. 27. 16:00
Jelentkezés határideje: 2014. 10. 31. 00:00
Csatolt állományok: