Üdvözöljük a

Dohánytermék kiskereskedők szakmai képzése | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Dohánytermék kiskereskedők szakmai képzése

Szerző: Hullmann Eszter | 2014. szeptember 24.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében dohánytermék kiskereskedők szakmai napja kerül megrendezésre 2014. október 8-án.

A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény alapján kiírt, a dohányáru kiskereskedelmi jogosultság koncessziós szerződéssel történő átengedésére vonatkozó pályázati kiírásra benyújtott pályázatban, mint Koncesszió Jogosult mindenki vállalta, hogy évente legalább egy alkalommal részt vesz a területi kereskedelmi és iparkamarák által szervezett szakmai képzéseken, konferenciákon.

 

A fenti vállalás 2014. évre történő teljesítése érdekében a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a Baranya, Somogy és Tolna megye területén dohány kiskereskedelmi koncessziós jogosultsággal rendelkezők részére képzési napot szervez.

 

A szakmai képzés témakörei:

  1. A Nemzeti Dohányboltok működésére vonatkozó jogszabályok és a koncessziós szerződésből eredő koncessziós jogosultakat és gyakorlókat terhelő kötelezettségek, valamint az elektronikus készletnyilvántartás - ND Nonprofit Zrt.

     

  2. Dohány kiskereskedelmi tevékenység jövedéki vonatkozású kérdései (Dohánytermék szabályok ellenőrzése, feltételek, engedélyezés folyamata, szankció rendszer) NAV Baranya Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága Jövedéki Osztálya

  1. A fiatalkorúak különös védelmére vonatkozó szabályok, a rendelkezések betartásának ellenőrzése – Baranya Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Hatósága

     

  2. Nemzeti dohányboltok működtetése – „a jó dohányáru kiskereskedői gyakorlat” Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete

A részletes program és jelentkezési lap a mellékelt meghívóban található.

 

FONTOS:

A számlakiállítás illetve igazolás zökkenőmentes lebonyolítása végett a regisztrációs lapot kérjük hiánytalanul kitöltve küldjék vissza az ehullmann@pbkik.hu e-mail címre.

A szakmai képzésen való részvételi igazolás átvételének feltétele az éves kötelező KAMARAI REGISZTRÁCIÓS DÍJ (2012-2014-es díj) rendezése. Kérjük, hogy ezt a képzés időpontjáig ellenőrizzék, hiánya esetén a területileg illetékes kamaránál pótolják.

 

SZÁMLÁZÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:

A jelentkezők részére a képzés részvételi díjáról szóló számlát a jelentkezéskor kiállítjuk, melyet rendezni és átvenni a képzés napján, október 8.-án lehet személyesen. Igény esetén előre, postán vagy scannelve is lehetőség van a számlát kérni, ezt jelezni szükséges az ehullmann@pbkik.hu e-mail címen.

 

A részvételi díjat átutalással is van lehetőség rendezni, melyet szintén kérünk a jelentkezéskor jelezni.

 

Számlaszám: HU 27 1030 0002 2461 7019 0000 3285

Számlavezető Bank: MKB Bank Zrt.

 

KAPCSOLATTARTÓ NEVE, ELÉRHETŐSÉGE:

Hullmann Eszter

ehullmann@pbkik.hu

+36 20/264-3525

Helyszín: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, Zsolnay terem (7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.)
Időpont: 2014. 10. 08. 00:00
Jelentkezés határideje: 2014. 10. 03. 00:00
Csatolt állományok: