Üdvözöljük a

Dohánytermék kiskereskedők szakmai képzése | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Dohánytermék kiskereskedők szakmai képzése

Szerző: Hullmann Eszter | 2014. június 3.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében dohánytermék kiskereskedők szakmai napja kerül megrendezésre 2014. június 13-án.

A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény alapján kiírt, a dohányáru kiskereskedelmi jogosultság koncessziós szerződéssel történő átengedésére vonatkozó pályázati kiírásra benyújtott pályázatban minden Koncesszióra Jogosult vállalta, hogy évente legalább egy alkalommal részt vesz a területi kereskedelmi és iparkamarák által szervezett szakmai képzéseken, konferenciákon.

A fenti vállalás 2014. évre történő teljesítése érdekében a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara képzési napot szervez.

 

A szakmai képzés témakörei:

  1. A Nemzeti Dohányboltok működésére vonatkozó jogszabályok és a koncessziós szerződésből eredő koncessziós jogosultakat és gyakorlókat terhelő kötelezettségek, valamint az elektronikus készletnyilvántartás - ND Nonprofit Zrt.

  2. Dohány kiskereskedelmi tevékenység jövedéki vonatkozású kérdései (dohánytermék szabályok ellenőrzése, feltételek, engedélyezés folyamata, szankció rendszer) – NAV Vám- és Pénzügyőr Igazgatóság

  3. A fiatalkorúak különös védelmére vonatkozó szabályok, a rendelkezések betartásának ellenőrzése - NFH

  4. Nemzeti dohányboltok működtetése – „a jó dohányáru kiskereskedői gyakorlat” - MDKE

A részletes program és jelentkezési lap a mellékelt meghívóban található.

 

FONTOS: a számlakiállítás illetve igazolás zökkenőmentes lebonyolítása végett a regisztrációs lapot kérjük hiánytalanul kitöltve küldjék vissza az ehullmann@pbkik.hu e-mail címre.

 

 

Időpont: 2014. 06. 13. 10:00 - 2014. 06. 13. 15:30
Jelentkezés határideje: 2014. 06. 10. 12:00
Csatolt állományok: