Üdvözöljük a

Európai üzleti partnerkeresés | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Európai üzleti partnerkeresés

Szerző: Szabó Ágnes | 2005. június 6.
A „Business Co-operation Database” (BCD) egy új partnerkereső rendszer, mely az Euro Info Központ hálózat segítségével kel életre.

Egységes formanyomtatványt használ, nyelvezete: angol, hatékony partnerkereső adatbázisrendszernek ígérkezik, mivel a cégek profilja bekerül az EIC hálózat körforgásába, így a cég partnerkereső szándékát Európa-szerte teszi közzé. A rendszer működése a TEÁOR számokon (NACE Code) alapszik, az adatbázisba bejelentkező kkv-k többek közt megválasztják az együttműködés fajtáját, valamint megjelölik azt a célországot, ahova tevékenységüket szeretnék kiterjeszteni. A rendszer kiválóan alkalmas, hogy segítsen a kis- és középvállalkozásoknak belépni a nemzetközi piacokra, eszköze lehet üzletember találkozók -, vásárok szervezésének, hiszen a partnerek könnyen kiválasztható a profilok alapján. A rendszerhez készítettek egy figyelő „Robot”-ot, mely - megadott kulcs szavak alapján - értesítést küld, ha van egy potenciális partner találat.

A formanyomtatvány letölthető a lap alján mind magyarul, mind angolul, de amennyiben lehetséges, a félreértések elkerülése végett kérjük a vállalkozásokat, hogy angol nyelven töltsék ki. A kitöltött adatlapot e-mailben vagy faxon juttassák el irodánkhoz:

Tel.: +36 72 507 116
Fax: +36 72 507 170
E-mail:
aszabo@pbkik.hu 

Kapcsolódó anyagok: