Üdvözöljük a

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2017 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
222324262728
293031    

Open4Business Üzletember Találkozó és Konferencia Pécs 2017. október 4-6.

2017. április 12.

A tavaly ősszel megrendezett esemény sikerei és a pozitív visszajelzések arra ösztönözték a szervezőket, hogy idén újra lehetőséget biztosítsanak a magyar és szomszédos országok vállalkozóinak partnerségek, üzleti kapcsolatok kialakítására.

Az Enterprise Europe Network magyarországi hálózatának Dél-Dunántúli irodája és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 2017 októberében a tavalyinál még színesebb programokkal és még több tárgyalási lehetőséggel várja az érdeklődőket.

 

KKV Akadémia a versenyképesebb vállalkozásokért

Segítene? Tanácsot adna? Képezne? A napokban minden önkéntes kamarai tagvállalkozást megkeres a kamara. Amennyiben a KKV szektorban tevékenykedő vállalkozások és munkatársaik fejlesztéséhez szellemi termékeivel, szaktudásával, szakmai segítségnyújtással hozzájárulna, úgy várjuk támogató szolgáltatásait.

Agrár Széchenyi Kártya - már évi 0,15%-os kamattal

2017. május 25.

A Széchenyi Kártya Programon belül az Agrár Széchenyi Kártya jelenleg rekord alacsony - már évi nettó 0,15% - kamattal elérhető. Érdeklődjön a Kamara ügyfélszolgálatain.

Szakmákat népszerűsít az egyhetes nyári tábor

2017. május 25.

MAGYARHERTELEND | Hátrányos helyzetű fiatalok számára szerveznek programokat.

Az év ökoturisztikai létesítménye (2017)

2017. május 25.

„Az év ökoturisztikai létesítménye” cím célja, hogy az ökoturisztikai létesítmények, illetve működtetőik számára lehetőséget adjon kínálatuk látogató- és családbarát jellege alapján történő megmérettetésére. A legjobb minősítést elnyerő helyszínek a pályázatot kiíró szervezetek vezetőinek elismerésében részesülnek. A címet elnyert létesítményeket a pályázat lebonyolításában közreműködő szervezetek kommunikációs tevékenységük során kiemelten kezelik.

Tanácsadás a békéltető testületnél

2017. május 25.

A Békéltető Testület a fogyasztóvédelmi törvény alapján -  a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére -  tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

Közeleg a nyugdíjasok kora

2017. május 24.

A nyugdíjas-szövetkezetek létrehozásával több tízezer nyugdíjas térhet vissza a munkaerőpiacra -, aminek az aktív munkavállalókon kívül - mindenki örülhet

Részmunkaidő és alulfoglalkoztatottság

2017. május 24.

Magyarországon nem divat a részmunkaidő, így is dolgozók tízezrei érzik úgy, hogy több munkát is tudnának vállalni.

Baranya Gazdaságának Napja

2017. május 23.

Hogyan alakul vállalkozásának versenyképessége? Mondja el véleményét Ön is Baranya Gazdaságának Napján!

Magyar - grúziai gazdasági fórum és üzletember-találkozó

2017. május 25.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az EUGBC-vel együttműködésben Magyar - georgiai gazdasági fórumot és üzletember-találkozót szervez 2017. június 15-én, Budapesten, mely a Georgia iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a georgiai gazdaság aktuális helyzetéről, a magyar-georgiai gazdasági kapcsolatokról valamint lehetőséget biztosít üzleti tárgyalások folytatására a mellékelt listában található georgiai cégekkel.

Mohácson találkoznak a városi testületek

2017. május 25.

A kamara városi testületei minden évben egy alkalommal közös szakmai programon vesznek részt. Az idei találkozó május 26-n kerül megrendezésre, melynek házigazdája a mohácsi elnökség.

Kamarai Pavilon a Gazdanapokon

2017. május 25.

Bemutatná? Meghallgatná? Megvitatná? Ne maradjon le, vegyen részt a támogatott programon Ön is, jelentkezzen, találkozzunk a Kamara Pavilonjában!

Ahogy a Békéltető Testület látja: Utazni jó?

2017. május 25.

A címben feltett kérdésre nyílván roppant egyszerű a válasz, vagyis nagyon jó! Sőt azt is hozzátehetjük nemcsak nyáron, hanem télen is. Természetesen az igazán tömeges utazások  azért a nyári időszakra tehetők.

Effekt Látogatóközpont - minden a kesztyűről szól

2017. május 24.

A kamarai tag Gant Pécsi Kesztyű Kft-nél 1993 óta folyamatosan törekednek arra, hogy minél szélesebb kör ismerje meg a Pécsi Kesztyű készítés 150 éves hagyományát. A két éve megnyitott kesztyűs múzeumot idén egy nagyszabású projekt követi, melynek megnyitójára május 29-én 17.15-kor kerül sor a Ferencesek utcája 17-ben.

Tájékoztató a Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Programról

2017. május 24.

A Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség mint a Program helyi támogató szervezete 2017. június 6-án kedden 15 órakor tart tájékoztatást a Baranya Megyei Közgyűlés Dísztermében. A rendezvényen a program általános bemutatása mellett a kis- és középvállalkozások pályázat adta lehetőségeiről is szó lesz.